Om mig

 

Om mig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mennesket bag DK Vejlø, Mie Vejlø. Jeg er en kvinde på 30 år. Jeg bor sammen med min forlovede Bjarke og mine katte Kiwi, Coa, Dalaya, Rocky og Eneste Ene.

Jeg er uddannet pædagog og arbejder på et bosted med voksne udviklingshæmmede.

 

Jeg har siden min mor startede med at have norske skovkatte og fik sit stamnavn være en stor del af hendes opdræt DK Chrisycat. I slutning af 2014, fik min mor sit K-kuld, som jeg var så heldig at passe sammen med resten af katteflokken, da de var på ferie. I løbet af den uge jeg boede ude hos min mor, forelskede jeg mig fuldstændig og som aldrig før, i hendes killing Kiwi. Kiwi var helt special i mine øjne og jeg måtte bare eje hende. Så hun flyttede hjem til mig så snart det var muligt.

 

Da det ikke var muligt for mig og blive indskrevet i min mors opdræt, besluttede jeg, at få mit eget opdært og søgte i starten af 2016 om stamnavn. Jeg fik mit 2. ønske som er mit efternavn Vejlø.

 

Vi har haft katte hjemme det meste af min barndom, og jeg kunne ikke forestille mig et liv uden.

 

Gennem denne interesse for norske skovkatte, som jeg har delt med min mor. Har jeg lært en masse søde mennesker at kende, på div. udstillinger rundt omkring i Danmark og i udlandet.

 

En særlig tak skal der lyde til min mor Sys, uden hende var jeg nok aldrig nået hertil, hvor jeg i i dag med mine katte.